Intresserad av glaskonst?

Är du intresserad av glaskonst? Kanske du vill ha en glasmålning eller annan typ av glaskonst? Det finns en ateljé och mästarverkstad som heter Glaskonst Winfried Baier i Tranås. De har specialiserat sig på bland annat glaskonst, blyinfattat glas, restauration och renovering av blyinfattade fönster och glasmålningar. Något de är duktiga på är att ta hand om de fönster som finns i kyrkor. Dessa är blyinfattade fönster med vackra glasmålningar. De tillverkar även lampor, glaskors samt andra sorters glasmålningar för olika sorters byggnader. Så är du intresserad av att få hem egen glaskonst från denna ateljé, så ska du kontakta dem med en förfrågan.

Konst gjort av glas

glaskonstNär det kommer till glaskonst​, så finns det en del olika att välja mellan. Glaskonst i sig har funnits i flera tusen år. Det är vackert att se på. Hos Glaskonst Winfried Baier i Tranås kan du få fina glasarbeten gjorda. De har en lång erfarenhet av att jobba med glaskonst, över 40 år! De har en gedigen kunskap inom detta. De kan även hjälpa till med ett nätverk av olika hantverkare om det finns behov av byggnadsvård. 

Är du kanske ansvarig för kyrkan i din stad och har behov av att renovera era fönster med glasmålningar? Ja då är det denna ateljé d​​u ska vända dig till. Dessa glaskonstnärer besitter specialkunskaper samt att de är godkända av Riksantikvarieämbetet, Länsmuseer och Länsstyrelsen. De kan det mesta som har att göra med glaskonst, glasmålningar, kyrkfönster, design av glas och mycket mer.