Vad är, och varför ska man skaffa ecigg?

Har du funderingar på att sluta röka? Du kanske är den person som har gjort åtskilliga försök tidigare, och kanske har du även då provat alla de gamla traditionella hjälpmedlen. Om du går tillbaka till 80-90-talet, så var inte utbudet av hjälpmedel så stort. Man kunde använda sig av nikotinplåster, nikotintuggummin och i början av 2000-talet kom en form av inhalatorer. Vissa klarar helt enkelt inte av dessa tillbehör. De kan få eksem av plåstren och halsbränna av tuggummit.

Strunta i de hjälpmedlen. Håll kvar din vana, men släng de traditionella cigaretterna. Köp en ecigg hos eciggonline.se. ​Funktionen är den samma, men istället för giftig tobaksrök inhalerar du vattenånga. De kommer i olika utformning, så om du vill ha kvar även cigarettutseendet finns självklart det alternativet. Vill du även att det fortfarande ska ha en smak av tobak? Inga problem, med det breda utbud som finns kommer du enkelt hitta en smak som passar dig.

Var köper man ecigg?

Ecigg är en av de produkter som är väldigt populära att inhandla via nätbutiker. Här finns det bland annat tobakshandlare som erbjuder både ecigg och tillbehör till dem. När du söker efter ecigg kommer du hitta vissa som både är fysiska och samtidigt erbjuder nätbutik. 

Om du går in i den fysiska butiken har du fördelen att du står öga mot öga med handlaren, det vill säga att det är mycket enklare att gå igenom produkten. Du kan enkelt ställa frågor och få produkten demonstrerad. Däremot kan utbudet vara något reducerat i jämförelse med nätbutikerna. Oftast ger det ett bättre pris att handla på nätet, och det kan finnas både fler smaker och fler modeller på ecigaretterna. Hur du inhandlar dem är en smaksak, det är att du gör det som räknas. Tag steget du också mot ett hälsosammare liv och köp en ecigg.